);

חומרים:
•חבילת כרובית
של סנפרוסט
• 3 ביצים
• 3 כפות פירורי לחם
•חצי כוס גבינת
פרמז’ן מגוררת
•מלח
•פלפל
•אגוז מוסקט
למטבל:
•חצי מיכל שמנת חמוצה
•פלפל אדום אחד
•שן שום
• 5 גבעולי עירית
•מלח ופלפל

אופן ההכנה:
מפשירים את הכרובית ומסננים אותה היטב מנוזלים.
בעזרת מגרדת גסה מגרדים אותה לתערובת פירורית.
מוסיפים לתערובת את גבינת הפרמז'ן, פירורי הלחם והביצים ומתבלים במלח, פלפל ואגוז מוסקט.
מערבבים היטב.
מחממים 3 כפות שמן במחבת, יוצרים כדורים מתערובת הלביבות ומניחים במחבת החמה.
לאחר התייצבות והשחמה של הלביבות מצידן האחד, הופכים אותן לעשייה בצידן השני.
מגישים את הלביבות חמות לצד המטבל.

להכנת מטבל:
קוצצים את הפלפל והעירית,
מגרדים את שן השום, מערבבים את כל החומרים יחד ומתבלים במלח ופלפל.
מערבבים שוב להטמעת התבלינים.

 

אודות הכותב/ת

אלינור רחמים

שפית הבית של מגזין פנימה

השאר תגובה