);

רביולי נשמע לנו קצת מפחיד בהתחלה. איך למלא? לסגור? לבשל? אנחנו נעשה את זה שלב אחר שלב, ותגלו שגם אתן יכולות להכין מנה ממש כמו שהזמנתם במסעדה כשיצאתם בפעם האחרונה.

מכינים פסטה לפי המתכון הבסיסי לפסטה 

לרוטב:
• 50 גרם חמאה
• 6 עגבניות קלופות
• 10 עלי בזיליקום
• 3 שיני שום
• 10 עגבניות יבשות
• 3 כפות סוכר
•מלח
•פלפל

אופן ההכנה:
חורצים עיגולים בדפי הפסטה שלנו ומכינים את המילוי:

למילוי:
מערבבים את הגבינות עם מלח, פלפל ואגוז מוסקט, ומניחים במרכז העיגול כפית שטוחה מהמילוי. מניחים מלמעלה עיגול נוסף ומהדקים היטב בצדדים כדי שהמילוי לא יברח בבישול. אפשר להיעזר במעט מים לסגירה טובה.
מניחים את הרביולים לייבוש למשך חצי שעה, כך שהפסטה לא תיכנס רכה מדי למים החמים. מרתיחים מים, מוסיפים כפית מלח ושלוש כפות שמן ומבשלים את הפסטה כשלוש-ארבע דקות, לא יותר! שימו לב, הפסטה טרייה ואין צורך בבישול ארוך.

לרוטב:
מחממים מעט חמאה ומוסיפים שיני שום קצוצות. קוצצים את העגבניות המיובשות והבזיליקום ומוסיפים לתערובת השום, מערבבים כ‑ 5 דקות.
קוצצים את העגבניות הטריות ומוסיפים לתערובת. מבשלים על אש נמוכה כשעה עד לצמצום מוחלט של הנוזלים, מתבלים בסוכר, מלח ופלפל.
מוסיפים לרביולי רגע לפני ההגשה.

 

אודות הכותב/ת

אלינור רחמים

שפית הבית של מגזין פנימה

השאר תגובה