);

אלינור רחמים

למרות שהיא הגיעה אלינו מאיטליה, אין ספק שהפסטה היא מוצר צריכה בסיסי בכל מזווה ישראלי ומונח על כל צלחת בין אם ילדים בפסטה ברוטב אדום בין אם מבוגרים ברוטב אוליו אוליו. הפסטה היא המנה אולי הנמכרת ביותר בבתי קפה ומסעדות ואפילו צליאקים (רגישים לגלוטן) מחפשים את התחליף הטוב ביותר כדי לא לוותר לגמרי על התענוג.

אז לכבוד יום הפסטה הבינלאומי, אספנו עבורכם את כל מתכוני הפסטות של שפית הבית אלינור רחמים במקום אחד ולכן נותר רק להפשיל שרוולים, ולהתחיל.

 

 

כדי להכין פסטה ביתית צריך ללכת לבסיס, להתחלה במתכון בסיסי לפסטה .

מתכון לפטוצ'יני בקרם סלק עם פרמז'ן שמכניס צבע משגע לשולחן

רביולי ממולא גבינות כמו במסעדות, רק הרבה הרבה יותר טוב

קנלוני במילוי תרד וריקוטה בפסטו אדום שקשה להפסיק לאכול

סלט פסטה א-לה רומנה משגע לאירוח

 

צילום: דעאל סבטיה

 

אודות הכותב/ת

השאר תגובה