לביבה חמה, קרה, מתוקה, מלוחה, מה זה משנה? העיקר שתהיה טעימה.
אני שמחה לבשר לכן שלביבות אפשר להכין כמעט מכל ירק שאליו מוסיפים חומרי גלם שיוצרים יחד מרקם מוצלח ללביבה. הפעם אשתף אתכן בלביבות ייחודיות, מעניינות, צבעוניות, מגוונות ובהחלט לא סטנדרטיות. הפתעה אמיתית לחג!
לכל מתכון מצורפת המלצה למטבל ייחודי בהכנה ביתית שיהפוך את הלביבות לתענוג של טעם ומרקם.
החג הקרוב הולך להיות מלא בנרות שיאירו את ליבנו, ואת ביתנו באור גדול. הזמן המשפחתי של חנוכה הוא מיוחד ונדיר, ואני מחכה לו בכיליון עיניים. בכל ערב אגיש מגש גדול של לביבות טריות וייחודיות שאטגן רגע לפני כן, והבית יתמלא בריחות טיגון ובשמחת החג.
את הלביבות אני מגישה על מגש גדול וצבעוני שבמרכזו מונח מטבל תואם. לצד סלט טרי יש לנו ארוחת ערב נפלאה להדלקת נרות.
שלכם, אלינור.
צילום: דעאל סבטיה
לביבות כרובית ופרמז'ן לצד מטבל שמנת ופלפלים
לביבות בצלים וירק ליד
לביבות מעקודות לצד מטבל שום ושמנת
לביבות עדשים כתומות ובטטות לצד מטבל ירוק