איך את פותחת את הצום? עוגיות הטחינה שלנו יסגרו לך את הפינה

הן קלות להכנה, נימוחות בפה, ומושלמות ליד התה או הקפה של סוף הצום. אז למה את מחכה? לעבודה!

מה יכול להיות טוב יותר מעוגיות נימוחות וטעימות ליד התה או הקפה בצאת הצום?
שלוקח צ'יק צ'ק להכין אותן, ולבונוס – הן אפילו בריאות.
אז להפשיל שרוולים ולצאת לעבודה.

חומרים:
½ כוס טחינה
½ כוס סילאן
½1 כוסות קמח
¼ כוס שמן קוקוס
½ כפית אבקת אפייה
קורט מלח
תמצית וניל

אופן ההכנה:
1. מערבבים את הטחינה עם הסילאן עד לאיחוד.
2. מוסיפים את הקמח, את אבקת האפייה, המלח והווניל ומערבבים עד לקבלת עיסה אחידה.
3. מוסיפים את שמן הקוקוס ומערבבים שנית.
4. יוצרים כדורים קטנים מהעיסה, מסדרים אותם על תבנית מרופדת בנייר אפייה ומועכים מעט את העוגיות בעזרת האגודל.
5. אופים בחום בינוני (160 ‑ 170 מעלות) במשך כ‑ 20 ‑ 30 דקות, עד שהעוגיות מוכנות מבפנים אך אינן שרופות.

נימוחות בפה. צילום: אביטל אונגר

אודות הכותב/ת

קונדיטוריה ביתית 'משינקה', בעלת המדור "האופה הקטנה" במגזין פנימה

2 תגובות

  1. אביטל בתאריך

    מה אפשר לשים במקום שמן קוקוס(ושישאר פרווה)?

  2. משתמש אנונימי (לא מזוהה) בתאריך

    העוגיות נראות מקסימות והמתכון קל להכנה. תודה

כתוב תגובה