סלט פסטה ארטישוק א-לה רומנה

מוזמנים לסעודה שלישית? מחפשים ארוחת ערב קלה ומרשימה? זה המתכון בשבילכם

ארוחה שלמה במנה אחת. לקחת את סלט הפסטה שאנחנו מכירים צעד אחד קדימה, וליהנות מסלט מפנק ועשיר בטעמים. מושלם לאירוח

חומרים:
•חבילת פסטה
• 6 יחידות ארטישוק א-לה רומנה
•חצי כוס זיתים שחורים
• 15 עגבניות שרי
• 3 גבעולים של בצל ירוק
• 150 גרם גבינה בולגרית מעודנת

לרוטב:
•רבע כוס שמן זית
•כפית חרדל דיז'ון

אופן ההכנה:
מבשלים את הפסטה לפי הוראות היצרן.
לאחר שהפסטה מוכנה (לא יותר מדי!) מסננים ושוטפים מיד במים קרים, כדי לעצור את הבישול.
משמנים מעט ומניחים בקערה.
חותכים את הארטישוק לרבעים ומניחים מעל הפסטה. מוסיפים את הזיתים, השרי והבצל הירוק ומערבבים הכול יחד.
מוסיפים מלמעלה גבינה בולגרית מגורדת.
מערבבים היטב את מרכיבי הרוטב ויוצקים מעל הסלט רגע לפני ההגשה.

אודות הכותב/ת

שפית הבית של מגזין פנימה

כתוב תגובה