מתכון פסטה מנצח עם סמל החג – הרימון! קל להכנה ומעשיר כל שולחן חג: סלט פסטה עם רימונים!
מצרכים:
1 חבילה (500 גרם) פסטה "פרפלה" ברילה
1 שקית עלי בייבי תרד
1 תפוח עץ מסוג גרני סמית (ירוק וחמצמץ)
1 בצל אדום
חופן עלי נענע
1 כוס גרגרי רימון
100 גרם שבבי שקדים קלויים (על מחבת יבשה)
לרוטב:
1/3 כוס שמן זית
2 כפות חומץ יין לבן או חומץ תפוחים
1 כף דבש
1 כף שומשום קלוי
מלח ופלפל
אופן ההכנה:
- מבשלים את הפסטה לפי ההוראות שעל האריזה. מסננים ומצננים. מומלץ להוסיף מעט שמן זית לפסטה החמה, למניעת הדבקות.
- חותכים את התפוח לרבעים, מנקים את הזרעים וחותכים לפרוסות דקות. חותכים את הבצל האדום לחצי ופורסים לטבעות דקות.
- מכינים את הרוטב: מכניסים יחד את כל הרכיבים למיכל סגור או צנצנת ומנערים עד לאיחוד החומרים.
- מרכיבים את הסלט: בקערה גדולה מערבבים פסטה, תרד, נענע, תפוחי עץ ובצל. יוצקים את הרוטב ומערבבים היטב.
- לפני ההגשה מפזרים למעלה את גרגרי הרימון והשקדים הקלויים – ומגישים.
המתכון באדיבות המותג ברילה