קנלוני במילוי תרד וריקוטה בפסטו אדום

פסטה מגולגלת ובתוכה תרד וגבינה, מה צריך יותר מזה?

הקנלוני הוא פסטה בצורת גליל שממולאת בתערובת גבינות וירק. מעל שמנת ופרמז'ן – וזה מושלם. אנחנו נכין בצק לפסטה ונרדד את הפסטה במכונה לדפים, כל דף באורך 20 ס"מ.

לבצק:
• 3 ביצים
• 3 כוסות קמח
•מעט מלח

למילוי:
• 250 גרם ריקוטה
• 2 ביצים
•חבילת עלי תרד בייבי טריים
•חופן בולגרית
•חופן גבינה צהובה מגורדת
•רבע כוס פרמז'ן
•מכל שמנת מתוקה
•מלח
•פלפל
•מוסקט

אופן ההכנה:
מכינים את דפי הפסטה (מתכון לבצק פסטה) כרצועות ארוכות. כל רצועה 20 ס"מ.
שולקים את עלי התרד במים חמים במשך שלוש דקות, מסננים ומקררים היטב.
מוסיפים לעלי התרד המסוננים את הביצים, גבינת הריקוטה, הגבינה הבולגרית, הגבינה הצהובה, אגוז מוסקט, מלח ופלפל.
מניחים מהמילוי בתחילת כל רצועת פסטה ומגלגלים למעין גליל.
מניחים את הגלילים צמודים זה לזה בתבנית על נייר אפייה, יוצקים מכל שמנת מתוקה ופרמז'ן ואופים כ‑ 30 דקות בחום של 180 מעלות.

 

 

אודות הכותב/ת

שפית הבית של מגזין פנימה

כתוב תגובה