חדש באתר

בית המלך

מאת

בעולם העיצוב והתכנון נדרש לעיתים כוח דמיון שמסוגל להתעלות מעל המציאות – לראות מעבר לקיים, לדמיין את המחיצות נעלמות, ולתכנן מחדש מרחב שונה לחלוטין. כך קרה גם בדירה זו, דירה קטנה בבניין ישן בשכונת בית וגן בירושלים.

סטיילינג עם הבלונים

מאת

חודש אדר הוא חגיגה של צבע ושמחה, והזדמנות להניח עלייך צבע שעד כה לא העזת. מכירות את המשפט "מה הבעיה, פורים"? אז החלטתי לקחת השראה מסיפור הילדים האהוב 'מעשה בחמישה בלונים', והבאתי אותו לעולם האופנה בדרך חדשה: חמש נשים, חמישה ראשים מתולתלים, חמישה צבעים – והכול במראה מונוכרומטי מרהיב.

חוטים של תקווה

מאת

כמה אנחנו באמת רוצים בית מקדש? פרויקט מימון המונים חדש מזמין את הציבור לתמוך בשחזור הפרוכת למקדש, שנעשית בשיטת אריגה ייחודית ועתיקה, שכמו אז, גם היום נטווית על ידי נשים. זהו אמנם קצה חוט, אך יוזמות הפרויקט מקוות, כי מן החוטים האלה ייבנה המקדש

לעבור את החופש בשמחה

מאת

איך תהפכי נסיעה רנדומלית ברכבת לחוויה בלתי נשכחת עבור הילדים? האם אפשר לעבור קמפינג משפחתי בשלום? ומהו הבילוי המושלם לערב קיצי בסלון הבית? כתבתנו ארזה את ילדיה, פקלאותיה וסבלנותה, וחזרה כדי לגלות לנו איך לעבור את החופש בשמחה

חסה על החי: התקופה בה כולנו קצת נהפכים צמחונים

מאת

אומנם הסובבים אותי אינם צמחונים, אבל הם ממש נחמדים, ואני רוצה שיהיה להם טעים. למרות ההימנעות שלי מאכילה, ולמרות אי־הנעימות שבטיפול בעוף ובבשר, נחמד לי כשמאכל שלי יוצא טעים, ואני שמחה לפנק בו את משפחתי ואת אורחיי

כללי צילום: נעמה שטרן
מקום בעולם: הרב משה והרבנית רונית הגר בריאיון שכולו חלוציות ואהבת ישראל
מאת

הם היו ממקימי המושב בית יתיר, כשדרום הר חברון עוד היה שטח ריק ועזוב.את המכינה במקום בנו בעשר אצבעותיהם, כשברקע ביקורת מבית ומחוץ, ומבלי לדעת שהם סוללים דרך למפעל חינוכי שלם שעתיד לקום בארץ.

סיפורים אישיים צילום: אילה יבגי
משחק חייה
מאת

ריאיון מיוחד עם הגברת הראשונה של התיאטרון הישראלי ליא קניג שמספרת על הנוכחות המשמעותית של אמה בחייה, על הזוגיות הארוכה והאהבה הגדולה שזכתה לה ועל השאלות שצפות ועולות עם השנים.

צילום: טל מרנץ

קל ופשוט: לביבות קינואה עם ירקות

מאת

קינואה היא חומר גלם מעניין שאפשר ליצור איתו תבשילים נהדרים. הפעם בחרתי להפוך אותה ללביבה, ולהוסיף לה ירקות ועשבי תיבול שירעננו קצת את המרקם ויעשירו את הטעם שלה. הקינואה מקבלת טעמים מהתוספות שנבחר עבורה.